A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

Borrowed Landscape - utlysning dansere og skuespillere


Inderøy


18. - 22. juni 2015

Den norsk-japanske kunstnerduoen Fieldworks som består av Heine Avdal og Yukiko Shinozaki gjester Kortreist dansefestival 2015 med Borrowed Landscapes, en steds-spesifikk forestilling i samarbeid med Coop Ekstra Inderøy. Vi søker fire lokale utøvere til denne produksjonen!

Vi søker fire lokale utøvere. Søkere må ha scenisk erfaring fra dans eller teater. Åpne for ulike aldre, elever på høyskolenivå og oppover kan søke (19 år +)

Prøver: 18. – 19. Juni 2015 med ca. 3 timer øving per dag.

Forestillinger: Lørdag 20.juni og Mandag 22. Juni. Hver forestilling varer ca. 2 timer og skjer mens butikkens er på sitt travleste.

 

Festivalen dekker reiseutgifter og diett for utøverne og alle får et festivalpass med gratis tilgang til alle våre arrangementer.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å jobbe med et av Europas mest spennende og nytenkende scenekunstnere!

Send cv, bilde og en kort tekst om motivasjon for søknad innen 17. April 2015.

 

Send på e-mail: live@dansinordtrondelag.no

Telefon: 45002957

 

Kortreist dansefestival feirer 5-årsjubileum i år og arrangeres mellom 20. - 26. juni på Inderøy

 

Festivalen søker også frivillige til å hjelpe til med stort og smått i løpet av festivaluka. Det kan være rigging, bærehjelp, vertskap, riving av billetter og lignende. Meld din interesse til oss på e-mail om du har lyst til å bli del av vårt hyggelige festivalteam!

 

LES OM FIELDWORKS OG BORROWED LANDSCAPES INDERØY UNDER:

Les mer

Borrowed Landscape består av en serie med steds - inspirerte forestillinger innsatt i ulike private og offentlige rom. Tidligere utgaver har funnet sted på kontorer, kjøpesentre, supermarkeder og et modell hus. Tittelen på prosjektet springer ut fra det japanske begrepet "shakkei". Det refererer til den teknikken som brukes i japansk tradisjonell hage design ved å integrere det omkring liggende eksisterende landskapet inn i sammensetningen av en hage. Denne tilnærmingen gjenspeiles i den unike måten Heine Avdal og Yukiko Shinozaki bringer sammen ulike virkeligheter i de spesifikke urbane områder de tar sikte på å undersøke.

 

I Borrowed Landscape, blandes utøvere og forestillingen inn i vanlige dagligdagse rom,  ved en gradvis undergraving , samtidig som det gjenkjennelige gjøres til  det ukjente. Det (utilsiktede) publikum er derfor konfrontert til å se og oppleve disse vanlige områdene annerledes og oppfordres til å revurdere oppfatningen av hverdagen i seg selv.

 

 

Avdal og Shinozaki s oppfinnsomme og ofte humoristiske samhandling med de utvalgte steder, sine litt overdrevne bevegelser, eller urimelige handlinger, og det overraskende lydbilde utviklet av lang tid samarbeidspartner Fabrice Moinet, tilfører poesi til de arealer som definerer våre personlige og profesjonelle liv. De hybride realitetene opprettet på denne måten invitere samtidig publikum til å ta et skritt tilbake og  se igjen, å samhandle annerledes med disse altfor vanlige omgivelsene. I prosessen av disse forlokkende forestillingene avsløres våre rutiner, gjør oss bevisst på hvordan de rom vi bruker hver dag er konstruert, og på hvordan vi beveger oss og er styrt for å gå gjennom dem.

 

Borrowed Landscape – Inderøy vil finne sted i et supermarked (Coop Ekstra). Og har som mål å fremheve den unike virkelighet som et supermarkedet er, avsløre noen av de regler og koder i henhold til hvordan det opereres, og opprette spørsmål om våre personlige kjøpevaner, samt de ulike krefter som former vår hverdags opplevelse og atferd.

 

 

Konsept og direksjon: Heine Avdal, Yukiko Shinozaki

Lyd design og elektronikk: Fabrice Moinet, Johann Loiseau

co-produksjon: Kunstencentrum STUK, BIT-Teatergarasjen (APAP network)

Støttet av: Norsk Kulturråd, Fond For Lyd og Bilde, Fond for Utøvende Kunstnere, Norsk-Islandsk kultursamarbeid, Vlaamse Gemeenschap, Vlaamse Gemeenschapscommissie, The Saison Foundation, Art Commission Yokohama,  Yokohama Art Festival executive committee.