A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

“Fang meg i farta”


Tilbud til 4. klasser.


fra 01.01.2018


Danseworkshopen Fang meg i Farta

Workshop i skapende dans med pedagoger fra Dans i Trøndelag

I denne workshopen skal vi arbeide og lære ut verktøy for å skape dans. Vi vil eksperimentere med kroppens muligheter til uttrykk og form og prøve ut dette/sette det i scene i rommet.
I ”Fang meg i farta” jobber vi mest med bevegelse og dans, men dokumenterer noen høydepunkt for barna med foto slik at dere i klassen får et minne av hendelsen til ettertiden.

Les mer

Vi kommer til å jobbe med den spontane inngangen til dans og bevegelse. Vi tar utgangspunkt i øvelser og leker barna kjenner fra før og retter fokus inn mot bevegelsen og hva kroppen kan og vil gjøre.
I de forskjellige øvelsene får de både prøvd ut å jobbe alene og sammen i gruppe.
Vi ønsker å gjøre dem bevisst på rommet i rundt seg og hvordan vi kan forholde oss til det både alene, men også som gruppe.
Vi kommer til å utfordre dem på samarbeid og kreativitet gjennom gruppearbeid der de får lov til å skape egne koreografier.

Vi bruker også objekter i form av silkepapir som barna får prøve å føre rundt i rommet ved å bruke forskjellige kroppsdeler. Dette er for å ta fokus litt bort fra kroppen og la de erfare hva som skjer da.

Fakta:

Klassetrinn: Fjerde klasse (tredje trinn hvor klassene er slått sammen).

Tid: 90 min.

Periode: Åpent

Sted: Gymsal

Utstyr: Musikkanlegg tilpasset rommets størrelse. Helst PA-anlegg med minijack for tilkobling til data/telefon

1 lærer per gruppe: Bør være tilstede og aktiv.

 

Om oss:
Anna Hegdahl
har lang pedagogisk erfaring med lang erfaring fra undervisning i kulturskole og videregående skole. Startet dansegruppen Creme Fraiche 60+ på Levanger og er daglig leder for Dans i Trøndelag. Anna jobber også som koreograf med eget foretak (Anna&Co) og underviser dans/bevegelse for Musikkbasert miljøbehandling ved Nord Universitet.

Live Strugstad er aktiv frilans danser med mye erfaring fra undervisning i kulturskole og undervisning gjennom DKS. Hun jobber også som festivalsjef/produsent for Kortreist Dansefestival og Dans i Trøndelag.

Guro Gulstad jobber mye med undervisning for barn og ungdom i kulturskole. Hun har hatt mye undervisning gjennom DKS. Hun jobber også som frilans danser. Guro har produsent ansvar på prosjektbasis for Dans i Trøndelag.

Ta gjerne kontakt hvis dette er interessant for din skole:
guro@dansitrondelag.no
92461968