A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

HIT - Hæla i taket


Turneteatret i Trøndelag på Verdal


Lørdag 28.04.18
Forestilling kl. 15.00

En danseforestilling med elever fra de lokale kulturskoler og videregående skoler.

Dans i Trøndelag arrangerer danseforestillingen "HIT - Hæla i taket" på Turneteatret i Trøndelag.

Dato 28.04.18 kl 15:00

Denne forestillingen er en lokal markering av Dansens Dager 2018. 
HIT er en fellesforestilling med danseelever fra de lokale kulturskolene og danselinjene i de videregående skolene i nord delen av Trøndelag. Dans i Trøndelag ønsker å utvikle dette arrangementet som et samlingspunkt mellom danselinjene i vgs, kulturskolene og de profesjonelle dansemiljøet. Vi ønsker å utvikle dette arrangementet i 2019 både økonomisk og kunstnerisk. Vi gjennomfører årets arrangement som en pilot i forkant av dette.

Om Dansens Dager:
I 1982 etablerte International Dance Committee - ITI, Unesco, den internasjonale Dansens Dag som en markering av all dans. Målet med dagen er å løfte frem verdien av dansekunst og betydningen dans kan ha både for et samfunn og for enkeltindividet, samt jobbe for å gi dans et bredere publikum. Feiringen foregår i mer enn 60 land og har en inkluderende og forenende ramme. Dagen er lagt til 29. april som er fødselsdagen til den franske danseren Jean-Georges Nouverre (1727 - 1810) som regnes som grunnleggeren av den moderne ballett. I Norge døpte vi om arrangementet til Dansens Dager i 2010 siden vi alltid feirer dagen over flere dager.
Kilde: Danseinformasjonen