A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

KLADEISEN


Turneteatret i Trøndelag


01.03.18-09.03.18


Vi i Dans i Trøndelag gleder oss masse til å motta KLADEISEN i TiTs Blackboks.

Vi i Dans i Trøndelag gleder oss masse til å motta KLADEISEN i TiTs Blackboks.

 

Dans i Trøndelag har gleden av å gjennomføre det første residenset IN AIR ( Innherred artist in residence) i samarbeid med dansekunstnerne Terje Tjøme Mossige og Marianne Kjærsund og Turneteatret I Trøndelag ( TiT). Residens-oppholdet varer i 2 uker og omfatter en tidlig fase av produksjonsperioden til KLADEISEN.

Forestillingen, Kladeisen, er en duo og et abstrakt danserisk verk av og med dansekunstnerne Terje Tjøme Mossige og Marianne Kjærsund. Produksjonen er en utvidelse og fortsettelse av soloforestillingen ”En til en, to, tre, fire eller fem”. Som i soloen er dansen det bærende språket, men dette verket kombinerer improvisert og bearbeidet materiale fra soloforestillingen.

Det som interesserer oss er å undersøke og presenterer et sted som tilrettelegger for refleksjon og sanselig erfaring. For å skape tydelige kontraster mellom det improviserte og det bearbeidede materialet lar vi det improviserte materiale snakke fysisk for seg selv uten virkemidler, mens det bearbeidede materiale har fysiske virkemidler i tillegg. Som for eksempel en ”kladeis”

Vi slipper improvisasjons-kunsten løs !!!!!!

OM KLADEISEN:

"Med kroppene våre bukserer vi en schvær kladeis, ting eller greie. Denne "saken" bråker, lager mye tørr lyd. Vi presser, løfter, haler og drar. Vi romsterer. Både den og vi hvelver ukontrollert avgårde. Stopper opp, tørr stillhet. Armene forflytter luft, undersøker nøye og ser på alle detaljene. Fuktige hofter smyger seg mellom kladeisens tørre irrganger. Vi blir som morild, lyser opp og flyter bortover. Hardhendt endrer vi form på tingen. River biter av den, plasserer de et sted, sier sannheter til hverandre for å takle livet".