A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: max_user_recipients

Filename: freeform/mod.freeform.php

Line Number: 164

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'form_name'

Filename: freeform/mod.freeform.php

Line Number: 3238

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

Lysdesignkurs med Kyrre Heldal Karlsen


Stiklestad nasjonale senter og Nord-Trøndelag teater


15.03.13-17.03.13


En fantastisk mulighet å fordype seg

Meld deg på her!

Kurs for profesjonelle dansekunstnere i samarbeid med Nord-Trøndelag teater.

Dans i Nord-Trøndelag arrangere i samarbeid med Nord-Trøndelag teater et kurs i lysdesign for dansekunstnere. Vi har invitert Kyrre Heldal Karlsen som kursholder. Kurset har 5 gratis plasser og 5 betalende. 

Vi kommer å tildele  gratisplassene etter innsendt superkort søknad ( fire setninger om motivasjon og kunstnerisk  CV). Vi ønsker å prioritere dansekunstnere med erfaring fra eget skapende arbeid og gjerne med tilknytting til vårt regionale dansemiljø.  Endelig påmeldingsfrist blir 01.03.

I det gratis kurspakken inngår mat, 2 overnatting, kurspakke samt mulighet for en PRODA klasse i forkant fredag og en i etterkant lørdag.

Hele kurset forlegges til Stiklestad nasjonale senter og Nord-Trøndelag teaters black box.

Deler av kurset foregår i samarbeid med lysdesignere fra Nord-Trøndelags amatørteatermiljø.

Vi kommer med snart med utfyllende info.

Ta gjerne kontakt for utfyllende spørsmål snarest:-)

         

Les mer

 

Kyrre Heldal Karlsen jobber med lys, scenografi og video i alt fra kunstinstallasjoner og store konserter til forestillinger og festivaler. Han har fylt Nidarosdomen med kråkesiluetter for Susanne Sundfør og turnert Europa rundt med kunstmusikkprosjektet KILLL, han har skapt nye historier i rådhussalens alvorstyngede malerier for Ultima og skapt romlig lysdesign for norske og utenlandske dansekompanier.

 

Ved å arbeide med utgangspunkt i arkitekturen, om det er i Nidarosdomen, Rådhussalen, Berlins største nattklubb eller en generisk black box, bruker han lys og andre romlige grep som spiller opp mot den allerede eksisterende arkitekturen på en måte som tvinger fram nye sosiale situasjoner. Publikum ledes til gå i dialog med rommet på en måte som åpner for sceniske opplevelser som bokstavelig talt knuffer en ut av tilskuerposisjonen og inn som deltaker i situasjonen.

 

Av samarbeid de siste årene kan nevnes musikerne Montee, Ola Kvernberg, Stian Westerhus, Maya Vik. Scenekunstkompaniene Cullbergbaletten, Zero Visibility, Vegard Vinge og Ida Müller, og billedkunstnerne Goro Tronsmo, Crispin Gurholt og Jenny Hval. Allerede for 10 år siden var Kyrre en veletablert lysdesigner som sto bak spakene når Aphex Twin spilte på Blå og var med Jaga Jazzist når de turnerte land og strand rundt. Han la grunnlaget for ekstase på dansegulvet på klubben Sunkissed og han har vært forbi de fleste scenekunstkompanier her til lands som en lyskunstner som skaper en helt egen signatur, alltid i dialog med andre involverte kunstnere.

MELD DEG PÅ!
Gratis plass søknad sendes frist 07.02Betalt plass frist 01.03