A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

PRODA

Praksis med Kenneth Bruun Carlson + morgenyoga.

Morgenyoga med Live Strugstad:
Fredag 10.08.18 Kl. 9.30 - 10.30
Sal B, Inderøy VGS
Gratis for profesjonelle dansere. 75 kr drop-in for andre interesserte. 

Før klassen med Kenneth blir det morgenyoga med Live Strugstad. Klassen følger ingen bestemt yogaretning men henter inspirasjon fra blant annet Iyengar-tradisjonen, en form for Hatha yoga som har fokus på detaljer, presisjon og justering gjennom holdning (asana) og pustekontroll (pranayama). 
I klassen jobber vi med å utvikle styrke, mobilitet og stabilitet.
Klassen har et rolig tempo der plassering, pust og tilstedeværelse har ekstra fokus. Timen vil også ha element av restorative-yoga, meditasjon og mindfulness. 

Om Live:

Live Strugstad er bosatt på Inderøy og jobber som dansekunstner i ulike engasjement som danser, koreograf og pedagog. Hun har en bachelor i samtidsdans fra London Contemporary dance school (2001) og har PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) fra HiNT. Live tok i 2017/18 grunnleggende lærerutdanning i Yoga ved Zenit i Trondheim. Hun startet Bølgen Yoga på Inderøy våren 2018 og har tidligere undervist Yoga for dansere, på Fresk treningssenter og på Sund folkehøyskole.Proda: Kenneth Bruun Carlson deler sin praksis

Proda: Kenneth Bruun Carlson deler sin praksis
Kl. 11.00 - 12.30
Sal A, Inderøy VGS.
Passer for profesjonelle dansere (gratis). 

Klassebeskrivelse:
I troen på den intelligente kroppen og dens evne til å systematisere informasjon skal vi, gjennom å fordype vår forståelse i det somatiske og sensoriske arbeidet, finne fysiske tilganger til en rikere kroppsforståelse. Jobbe for å skape et personlig bevegelsesspråk og finne verktøy for et variert spekter av uttrykk.

Om Kenneth:
Bruun Carlson er oppvokst i Inderøy, hvor han startet sin danseutdanning ved Inderøy videregående skole. Han har videreutdannelse fra London Contemporary Dance School og University of the arts i Amsterdam. Bruun Carlson har vært ansatt danser i Skånes dansteater, Dansk danseteater, Cullbergballetten, K. Kvarnström Co & Helsinki Dance Company. Bruun Carlson er i dag frilans koreograf og danser, med base i Stockholm.