A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

PRODA HØST


Inderøy Videregående skole


Flamenco
20.11.2010 kl 1600-1730
21.11.2010 kl 1000-1300 inkl. 1 time lunsj.

Moderne dans lørdag
04.12.2010 kl.1000-1130 og 1300-1430
05.12.2010 kl.1000-1130

Vi på Inderøy ønsker dere velkommen til PRODA høsten 2010 I høst holdes PRODA i Flamenco og Moderne dans

Rakel Vesterhus: Flamenco

 

Bilde av Rakel Vesterhus, fotograf Leif Arne Holme.

Rakel Vesterhus er oppvokst i Beitstad og bor nå i Trondheim. Hun gikk danselinja ved Inderøy vgs, og var ferdig med dansepedagogutdanningen ved Danshøgskolan i Stockholm i 2007. Rakel har samarbeidet med danseskolen Viksjøforsballetten, der hun blant annet holdt dansekurs for døve/blinde i Slovenia, samt danset i en forstilling som ble produsert og vist i Prespa i Nord-Hellas. Hun underviste ved Inderøy vgs og Inderøy kulturskole 2007-2009 og var med i produksjonen “Glemte ting i sving” av Opps! dans.  For tiden studerer hun  fysioterapi på andre året i Trondheim.

Rakel om klassen: Jeg kommer til å undervise i grunnleggende flamenco.
Vi jobber med armer, fotteknikk og vanlige markeringssteg. Vi skal prøve å jobbe med ulike typer palos (rytmer), blant annet med diagonaler og en kortere kombinasjon. Det er en fordel å ha flamencosko/sko med hæl (heller litt lave enn litt høye, det er lettere med en stødig hæl), evt jazz-sko (det er bedre enn uten). Damer kan ta med skjørt. Den som har, kan ta med ørepropper, da akustikken i rommet er litt skarp ved fotarbeid.

 

Live Strugstad: Moderne dans

 

Bilde av Live Strugstad, fotograf  Bente Skille.
Live Strugstad er fra Trondheim/Inderøy. Hun gikk danselinja ved Inderøy vgs og ble uteksaminert med bachelor i samtidsdans fra London Contemporary Dance School i 2001. Live jobber frilans som utøvende danser, koreograf og pedagog med base i Trondheim. Hun har jobbet i England og Norge med bl.a Smallpetitklein Dance Company, Adrenalin Dance, Gustavo Lesgart,  Musikkteateret i Trondheim, Plire Multi Dance, koreograf Annika Ostwald, Opps! Dans (Dans i Nord-Trøndelag) og Molitrix Scenekunst. Live er medlem av den svensk-norske teatergruppa PILOT og jobber også med egne prosjekter. I 2010 medvirket hun i “Nynorsk dans” med soloen “Uten Tittel”. Hun har bl.a undervist ved Inderøy vgs, Katedralskolen i Trondheim og Proda. For tiden arbeider hun som kunstnerisk leder for studentkompaniet Pas i Trondheim.
Live om klassen:Jeg kommer til å undervise i moderne/samtidsdans. Klassen er en blanding av forskjellige stiler; mye fra release, men også inspirert av cunningham, yoga og martial arts. Det legges vekt på tyngde, pust og suspension. Vi forsøker å leke med spennet mellom “letthet” og styrke, og i bevegelsesfrasene er bruken av dynamikk i fokus. Pararbeid og improvisasjon kommer til å gå igjen.

 

Påmelding og overnatting 

Påmelding til: anna@dansinordtrondelag.no

OBS! Gi gjerne en antydning allerede om datoen passer dere.

Ved spørsmål, ring Anna Hegdahl. mobil: 9841332

Overnatting:”Kjerringa på Strømmen” har 10 sengeplasser. Ta kontakt med Anna.