A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

Vårprogram PRODA

PRODA Nord-Trøndelag vår 2016

Program
 

12. mars: Astangha-yoga med Steinar Kvam

Kl. 9.00 - 12.30 - Inderøy VGS sal A

 

9. april: Klassisk ballett med Martha Standal

Kl. 11.30 - 13.00 - Inderøy VGS sal B

 

30. april:  Klassisk ballett med Martha Standal

Kl. 11.30 - 13.00 - Inderøy VGS sal B

 

29. mai: Astangaha-yoga med Steinar Kvam

Kl. 9.00 - 12.30 - Inderøy VGS sal A

 

Festival-PRODA under Kortreist dansefestival:

20. - 21. juni: Qi-gong med Eilen Austli

kl. 10.00 - 11.00 begge dager - Muustrøparken om pent vær/Peers Hus om dårlig vær. 

 

22. juni: Yoga med Ida Knapstad

kl. 10.00 - 11.30 - Peers Hus

 

23. juni: Hip-hop med Huyen Huynh

kl. 15.30 - 17.00 - Inderøy VGS

 

Klassene er gratis for profesjonelle dansere.

Vi tilbyr drop-in pris til andre interesserte på klasser i Yoga og Qi-gong.

Les mer

 

  • Astangha-yoga med Steinar Kvam

Workshopen vil ha fokus på asanas (posisjoner) etterfulgt av en innstudering i pranayama (pust) med en kort pause i mellom.Ta med egen yogamatte om du har. 
Man bør helst ikke spise noe før praksis, men ta med mye drikke. Skal man spise så bør det være lettfordøyelig mat. 

Steinar Kvam, 52 år, fra Inderøy. Har tidligere holdt på med Aikido, en japansk kampsport med vekt på pust, smidighet og balanse. Har praktisert Ashtanga Yoga (Mysore style) siden 2008. Utdannet instruktør fra Puro Yoga, Oslo (Alexander Medin) i 2010/2011. Studieopphold på KPJ Ashtanga Yoga Institute, Mysore, India i 2012 og 2013 (Sharat Jois). Studieopphold på Ashtanga Yoga Canarias i 2014 (Anand Zorzo).

 

Workshopen er også åpen for andre interesserte med noe erfaring i yoga for 200 (kun kontant). 

  • Klassisk med Martha Standal

Martha underviser ballettklasser preget av flyt, pust og bruk av rommet. En forholdsvis enkel barré etterfølges av mer utfordrende senterarbeid med fokus på store bevegelser og musikalitet.

 

Martha Standal er utdannet ved KhiO (2004-2007). Siden endt utdannelse, har hun arbeidet som freelance danser og skuespiller hovedsakelig tilknyttet Trøndelag Teater hvor hun også er engasjert i sesongen 2016/2017. Martha har her medvirket i flere musikaler og teaterstykker, blant annet «Cabaret», «Chicago», «Hair», «Arturo Ui», «Jubileet av Jo Strømgren» og «Nøtteknekkeren». Hun har også arbeidet ved Det Ny Teater, København og i det fire feltet. Som koreograf er Martha tilknyttet «Slaget på Testiklestad» og Prøysenspelet 2014/2015 og vil kommende år blant annet medvirke i en produksjon ved SoFT og ha koreografien på to produksjoner ved Trøndelag Teater.  

Disse klassene er gratis og kun for profesjonelle dansere.

 

  • Qi-gong med Eilen Austli

Eilen er fysioterapeut & Mindfulnessinstruktør, samt Qigong trener. Hun driver Steinkjer Akupunktur på Lø Grendehus og er Bwell-veileder i Nord- Trøndelag. 

Eilens oppskrift på en god start på dagen er å trene Qigong barbeint i gresset, høre fuglene kvitre & kjenne varmen fra sola. Anbefales!

 

Disse klassene er også åpne for andre interesserte for en drop-in pris på 100kr (kun kontant). 

 

  • Hip-hop med Huyen Huynh

Velkommen til en Hip-Hop-klasse sprengfull av energi, digge rytmer, kule moves og masse danseglede! I løpet av klassen vil du lære utallige hiphop-basics i original og variert form. Du lærer tekniske drills og hvordan du kan kombinere og variere steg og teknikker. Klassen inneholder freestyleoppgaver som er nyttige for egen utforskning, men samtidig gode verktøy til egen koreografering. Klassen har fokus på lek med musikalitet og du vil lære koreografier som utfordrer rytmikken i deg! Dette er en klasse som er skreddersydd til deg som trenger ny inspirasjon til nyåret 2015 – bli med og bli inspirert!

 

Huyen Huynher grunnlegger og leder av Circle Hiphop dansekompani, Norges første og største hiphop-dansestudio og Norges første 1-årige hiphop-danseutdanning. Hun er blant de mest etablerte og profilerte danserne, koreografene og pedagogene i Norge. Huynh er utdannet dansepedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo (2007) og har sin grunnutdanning som danser, koreograf og instruktør fra København (2001). Hun har over 15 års erfaring som pedagog ved danseskoler i Norge og utlandet, og underviser i bl.a. hiphop, house, waacking, locking og popping. Huynh har vid erfaring som utøvende danser og koreograf, og var blant de siste 12 finalistene i dansekonkurransen «So you think you can dance – Skandinavia». Hun har turnert i Norge, Europa, Mellom-Østen og Asia, samt danset for internasjonale artister som Common (US) og Fundamental (UK).