A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

Siri & Snelle Produksjoner IN AIR ( Innherred artist in residens)


Turnéteatret i Trøndelag


14.06.18-24.06.18


"Collapsing Distanse 2:0" Kortreist Dansefestival 2018 26.06.18. kl. 20.00.

Dans i Trøndelag gleder seg over å motta Siri & Snelle produksjoner i residens IN AIR ved Turnéteatret i Trøndelag. Siri & Snelle skal under sitt opphold arbeide med forestillingen «Collapsing distance 2:0» og utvikle et format tilpasset åpningen av Kortreist Dansefestival 26 juni 2018.

Billetter: Inderøy kulturhus

Den første versjonen «Collapsing distance» hadde urpremiere januar 2018 på Dansens hus i Oslo. Siri & Snelle er i 2018 valgt ut til å være årets festivalkunstnere, vi setter stor pris på deres ærlige og genuine uttrykk utviklet over tid.


«Det kommer til et punkt der det er like naturlig å se tilbake som frem. Når dansen må defineres på nytt og det er avgjørende å aktivt kollapse avstanden mellom kunst og arbeid, estetikk og livet, alder og erfaring, det lokale og globale.
Det er da midtlivskvinnen trår frem. Hun som vil at vi skal holde hverandre i hendene mens vi løper, mens vi lytter. Hun som vil ta plass. Hun som ikke vil holde kjeft og ligge i en krok. Gjennom filtrene mestring, feminisme og poesi byr hun på et krevende nærvær – et aggregat av sanseligheter og persepsjoner. Tål det.»

Konsept&dans: Siri Jøntvedt og Snelle Hall
Danser: Katarina Eriksson 
Lysdesign: Evelina Dembacke
Lyddesign: Øystein Moen
Konsulent rom/visuelt: Elinor Ström
Foto: Videocap Vibeke Heide
Produsent: Annika Ostwald
Coprodusent: Dansens Hus
Støttet av: Norsk kulturråd

Collapsing Distance er en frittstående siste del av Siri & Snelles Midtlivstriologi (Grums 2014, Jeg er kosmos, 2016).

Collapsing Distance hadde 18. Januar 2018, Dansens hus, Oslo, og spilles i ulike versjoner og formatter tilpasset hvert spillested.

Les mer

Siri & Snelle har siden samarbeidet startet i 1992, tematisert egne liv og utilstrekkelighet, argumentert for å jobbe ikke-hierarkisk og satt improvisasjon, det intuitive, det emosjonelle og det sanselige i forgrunnen – oppsummert som en insistering på en flytende motstrømsaktivitet. De har jobbet i spennet fra happenings til større sceneproduksjoner, egenproduserte og bestillingsverk – blant annet for Without Walls Festival (WoW) i San Diego og for Carte Blanche – og har vist forestillinger ved Dansens Hus siden 2004.