A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: max_user_recipients

Filename: freeform/mod.freeform.php

Line Number: 164

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'form_name'

Filename: freeform/mod.freeform.php

Line Number: 3238

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

Tangokurs nybegynner


Øynaparken Inderøy


Tirsdag 26.06 kl 1900-2100.


Venite a bailar!!

Meld deg på her!

Kortreist dansefestival inviterer til tangokus med Guro Hustad Stugu

 

Tango er en dans som kan danses åpent eller kinn mot kinn, det kan være stort og dramatisk, lekent, minimalistisk, humoristisk og det kan danses med mye hjerte. Alt handler om hva paret vill og hvordan den enkelte danseren tolker musikken. På dette kurset skall vi gi en innføring i grunnleggende teknikker for føring og følging samt gi redskap til å starte og leke med musikken. Alle er velkomne – fra helt nybegynnere til de med lang dansevane innenfor andre danser.
 
Guro Hustad Stugu har danset tango siden 1995 da hun startet i Argentina. Hun har i flere år undervist både i Norge og i Sverige. I Stockholm har hun drevet tangoklubben Emigrantes siden 2005 og jobbet som pedagog på flere ulike danseskoler. Hun jobber både som fører og følger i dansen og med flere ulike retninger/stilarter innenfor tango. Med seg har hun Ragnhild Førde som de siste årene har holdt kurs for Trondheim Tangoklubb. Uansett om du leter etter den dramatiske klisjeen av tango med høye benspark og dramatiske bevegelser eller om du er nysgjerrig på en mer nær stil med fokus på detaljer og lekenhet er det de samme grunnteknikkene som gjelder. Det handler om å lytte – til seg selv, til sin dansepartner og til musikken. 
 
 
 Pris 200,- betales på stedet.
MELD DEG PÅ!