A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: max_user_recipients

Filename: freeform/mod.freeform.php

Line Number: 164

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Illegal string offset 'form_name'

Filename: freeform/mod.freeform.php

Line Number: 3238

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

PRODA-workshop med Karen Høybakk Mikalsen


Sal A, Inderøy VGS


17. - 18. Januar 2015

Meld deg på her!

En utforskning av kollektivitet i improvisasjon

Karen Høybakk Mikalsen besøker PRODA Nord-Trøndelag med en to dagers workshop i release, improvisasjon og komposisjon. 

Lørdag 17.01.15:
Samtidsdans/releaseklasse kl. 13.30 - 15.00
Improvisasjon/komposisjon kl. 15.30 - 17.30

Søndag 18.01.15:
Samtidsdans/releaseklasse kl. 11.00 - 12.30
Improvisasjon/komposisjon kl. 13.00 - 15.00

Samtidsdans /Releaseklasse:
Oppvarming med fokus på kroppsbevissthet; plassering av skjelettet, avspenning av muskler, og finne forbindelser og retninger gjennom kroppen, fra gulvet og ut i rommet. Med utgangspunkt i funksjonell anatomi og vektforskyvning vil vi undersøke fysiske prinsipper som fall, sentrifugaleffekt og fraskyv for å mobilisere kroppen og finne smidighet og dynamikk i bevegelsene. Gjennom artikulasjon og klare valg vil vi utfordre vaner og utvikle det egne bevegelsesspråket.

Improvisasjon/komposisjon
Gjennom ensemblearbeid (Ensemble Thinking) vekker vi sanser og instinkter for å utforske samspill og relasjoner gjennom å gi og ta plass, se og bli sett, ta initiativ eller støtte en idé. Med bevisst bruk av retninger og rom, tid og tempo, stillhet og bevegelse, fraseringer og dynamikk opparbeider vi oss felles referanser som vi leker med sammen, og for hverandre, i ”instant composition”. Med evne til å se helheten trener vi også opp øyet for egne kompositoriske preferanser og valg.

 

Det er viktig for oss å vite hvor mange som vil delta på denne workshopen, benytt derfor påmeldingsskjema på denne siden om dere vil komme. Det er greit å bare komme på enkeltklasser også. Velkommen!

Les mer
Om Karen Høybakk Mikalsen:

Karen Høybakk Mikalsen er dansekunstner, koreograf og pedagog med utdannelse fra Skolen for samtidsdans, Danshögskolan i Stockholm, utveksling ved SEAD i Østerrike, og med etterutdanning fra Movement Research i New York. Hun har fordypet seg i improvisasjon og ensemblearbeid, og spesielt i "Ensemble Thinking" – en teknikk utviklet av Nina Martin og Lower Left Performance Collective (USA). 

Karen har base i Oslo der hun deltar i ulike samarbeidskonstellasjoner med andre musikere og scenekunstutøvere, bl.a musikerne Åsmund Skuterud og Simon Valentine, og fortellertrioen Øfsti/Vestre/Haugland. Hun underviser i bevegelse for dansere og skuespillere, holder regelmessig kurs og workshops, og har satt i gang initiativ som PRAXIS Oslo, Mind the Gap og ImproFestivalen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MELD DEG PÅ!