A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Videoplayer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: videoplayer/pi.videoplayer.php

Line Number: 19

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Imgsizer::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: imgsizer/pi.imgsizer.php

Line Number: 11

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Non-static method Low_random::usage() should not be called statically, assuming $this from incompatible context

Filename: low_random/pi.low_random.php

Line Number: 9

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/2/d/dansitrondelag/www/logginn/codeigniter/system/core/Exceptions.php:166)

Filename: core/Common.php

Line Number: 424

Dans i Trøndelag

Yoga for dansere


Sal A, Inderøy VGS.


Onsdag 15.10 kl. 18.20 - 20.20
Onsdag 22.10 kl. 18.20 - 20.20
Onsdag 05.11 kl. 18.20 - 20.20

PRODA Nord-Trøndelag tilbyr ulike kurs utover høsten. Først ut blir det Yoga for dansere med med Emilie Thun.

Timeplan:
Onsdag 15.10 kl. 18.20 - 20.20
Onsdag 22.10 kl. 18.20 - 20.20
Onsdag 05.11 kl. 18.20 - 20.20
 
Emilie om klassen:
Jeg er fersk som yogainstruktør men har godt grunnlag gjennom å ha trent mye yoga ved siden av danseyrket de siste årene. Som danser ser jeg hvilken utrolig effekt yoga har på det fysiske med tanke på styrke, fleksibilitet og stabilitet, men også mentalt. Det å jobbe konsekvent med kontrollert pust, å roe ned og finne senter og kontroll selv der det er lett å miste kontrollen, er et utrolig pluss å ta med seg inn i danseverdenen. Og i livet generelt.
 
Prodaklassene vil være bestående av energiske Ashtanga-baserte vinyasa flows. Jeg kommer til å fokusere på å bli god og varm, jobbe med styrke, balanse og stabilitet, og samtidig rekke å komme inn i de dype strekkene som en dansekropp både elsker, hater litt, men også behøver.
 
Klassen kommer til å være helt eller delvis kjørt med musikk til, og det skal også bli tid til en avspenning på slutten av timen. Målet er en god treningsøkt, men også tid til å fokusere på de små tingene man kanskje ikke alltid har tid til å legge merke til eller jobbe med. Koble på den gode, jevne pusten i dette, så skal dansekroppen være enda ett hakk mer klar for nye utfordringer.
Les mer
Om Emilie Thun:

Utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, BA Moderne dans og samtidsdans 2011. Jobbet med ulike prosjekter, koreografer og kompanier i inn- og utland i ettertid. 
Tok sin Yoga Teacher Training på Three Sisters Yoga i New York i januar og februar 2014.