PRODA Nord-Trøndelag: Workshop med Ingeborg Dugstad Sanders

PRODA Nord-Trøndelag arrangerer workshop med Ingeborg Dugstad Sanders under pedagogisk fagdag ved Steinkjer Kulturskole.

Om workshopen:
I denne workshopen skal vi bygge opp en enkel verktøykasse med elementer som kan brukes i arbeid med improvisasjon og skapende dans. Workshopen består i hovedsak av praktisk utprøving av øvelser, strukturer og prinsipper. Vi vil se på hvordan dette arbeidet kan anvendes i ulike danseformer og for ulike aldersgrupper, og som verktøy til å utvikle koreografi i samarbeid med elevene.
Vi vil også berøre følgende tema:

  • Improvisasjon både som lek, teknikk og i fremføring

  • Improvisasjon og utforskende tilnærming til danseteknikk som metode for bedre inkludering

  • Kroppskontakt og kontaktimprovisasjon


Dato: Onsdag 30. November 2022
Tid: Kl. 11.30-15.00
Sted: Steinkjer Kulturskole

Påmelding sendes til linekanaris@dansitrondelag.no
Påmeldingen er bindende.


Vi ønsker samtidig å oppfordre til å delta på det øvrige programmet for den pedagogiske fagdagen ved Steinkjer Kulturskole:
Kl. 09.00: Velkommen med kaffe og kunstnerisk innslag
Kl. 09.15-11.00: Felles foredrag - Veiledningspedagogikk ved Runar Johannesen
Kl. 11.00-11.30: Felles lunsj

Hvis du ønsker å delta på den pedagogiske fagdags øvrige program med lunsj, må du sende påmelding innen fredag 25.november.


Foto: Endre Forbord

Ingeborg Dugstad Sanders er dansekunstner basert i Trondheim. Hennes utdannelse er en BA (Hons) Dance Theatre fra Laban Centre i London, PPU fra KHiO i Oslo og CMA fra LIMS i New York. Ingeborg er ansatt som kuraterende prodsent og produksjonsansvarlig ved DansiT - koreografisk senter, er kunstnerisk leder for Danselaboratoriet, og driver barnedanstilbudet Rabalderdans. Som koreograf og utøver har hun etablert konstellasjoner som Arnfinn´s, YODOK IX og VIB, og har jobber med kompanier som Rhode/Aass produksjoner, Barbro Djupvik, Cirka Teater, Inclusive Dance Company, Abalino Dance Theatre og Landing. Som pedagog har hun vært ansatt ved Trøndertun, Sunnhordland Folkehøgskole, Spin Off kveldsskole, og Kvinnherad- og Stjørdal Kulturskole.

Klassen organiseres i samarbeid med PRODA - profesjonell dansetrening
www.proda.no

PRODA, NyheterAnna Nordanstedt