Space is the place

Vi lever i en verden hvor nåtid blir til fremtid i et forrykende tempo. SPACE is the PLACE er en interaktiv vandreforestilling for barn mellom 10-12 år, og handler om hvordan vi står i spennet mellom naturen på ene siden, og teknologien på den andre.

 
Foto: Elfi Leinan

Foto: Elfi Leinan

 

SPACE is the PLACE er et annerledes sted hvor alle inviteres til å se, høre, røre og bevege seg i rommet. Det er et univers fylt med musikk, dans, installasjoner og visuell kunst. 

Kunstnerisk leder og produsent:
Thea Ericson Aarnes

Skapende utøvere:
Silje Lindberg, Karoline Heggedal, Mari Angell-Petersen Grønnesby

Komponister og musikere:
Hans Uhre og Mats Mæland Jensen

Scenograf:
Margrethe Vestvik Kleiberg

Videokunst:
Patrik Grønli

Foto:
Elfi Leinan

Co-produsenter:
Dans i Trøndelag og Nils Aas Kunstverksted

Støttet av SPENN

Forestillingen varer i 45minutter, og er en vandreforestilling for barn mellom 10-12 år. Forestillingen har vist seg å treffe både yngre barn, ungdom og voksne. Medvirkende er to dansere, en skuespiller og to musikere. Etter premieren 18. oktober 2018 høstet vi gode kritikker fra målgruppa: «Bedre enn Lykkeland!», «Terningkast 6!» og «Det var så gøy å få være med inn i forestillingen».

I uke 6, februar 2019 skal vi til Steinkjer for å sette opp SPACE is the PLACE på Studio Blikket. Det blir åpen forestilling torsdag, lørdag og søndag, i tillegg til 3 DKS-forestillinger lokalt fredag. Onsdag 13.februar vises forestillingen i Trondheim Kunstmuseum for å spille forestillingen som en del av utstillingen NATURvitenskap.