BABY BODY

Baby Body er en dans- og musikkforestilling for de aller yngste, 0-3 år. Danser Live og musiker Luis kommer reisende inn i barnehagen eller et scenerom. De pakker opp sin dansematte, sine instrumenter og noen sterke farger, og så er forestillingen i gang. 

Foto: Daniel Almli

 

For de aller yngste er kroppen et eventyr i seg. Den er utgangspunkt for å forstå, fantasere og leke. Kroppen er en situasjon der stemninger som glede, tristhet, nysgjerrighet og redsel hele tiden dukker opp. 

I Baby Body står kroppens ulike stemninger og assosiasjoner, lyder og musikk i sentrum. Danser Live og musiker Luis leker med kroppens bevegelsesmuligheter ved hjelp av lyder og musikk. Når en skulder begynner å rulle kan man trekkes inn i skulderleddet ved hjelp av lydbildet som akkompagnerer. Men den rullende skulderen kan også bli til et rotorblad på en helikopter eller en insekt, ved hjelp av lyd. Et helt vanlig gjesp kan bli til en koreografi med en sovende, snorkende kjempe i et eventyr langt borte. 

I Baby Body blir danserens kropp en slags lydkropp gjennom at musikken kles på hennes bevegelser. Lyd og bevegelse tar med publikum inn i kroppen, ut i fantasifulle assosiasjoner, og tilbake til den umiddelbare, hverdagslige kroppen igjen. 

Prosjektteam:
Prosjektteamet jobber medskapende og dialogisk i alle ledd av produksjonen, og kunstneriske valg tas gjennom en undersøkende og helhetlig tilnærming til alle elementer som samspiller i den ferdige forestillingen.

Idé, kreativ-koreografisk ledelse og produksjon:
Tone Pernille Østern

Dramaturgi:
Lise Hovik

Dans og koreografi:
Live Strugstad

Musikk og komposisjon:
Luis Della Mea

Materialer:
Prosjektteamet

Foto:
Daniel Almli

Fotomontasje:
Tintin Rosvik

Co-produsenter:
Teaterhuset Avant Garden og Dans i Nord-Trøndelag

Støttet av:
Norsk Kulturråd

Snopp Designbyrå