HIDDEN TREASURE PROJECT – Klompen

«HIDDEN TREASURE PROJECT – Klompen» er en konseptuell og steds-spesifikk danseforestilling iscenesatt på byfjellet Klompen i Namsos.

Dansekunstnerne bak prosjektet er Line Kanaris fra Namsos og Oslo-baserte Ingeborg Bjerke Styve. De har i løpet av våren utviklet forestillingen i Namsos, og hatt med seg medskapende elever fra Olav Duun VGS med seg i prosessen.

HIDDEN TREASURE PROJECT er en paraply-tittel for forestillingsserien som Ingeborg Bjerke Styve startet arbeidet med i 2017. Forestillingsserien har som mål å rette søkelys mot særegne kunst- og kulturlokasjoner i ulike lokalsamfunn, og fremstille disse i en ny kontekst i møte med interaktiv scenekunst. I 2019 hadde forestillingsserien premiere på pilotprosjektet «HIDDEN TREASURE PROJECT - Emanuel Vigelands Museum».
«HIDDEN TREASURE PROJECT – Klompen» vil være en del av programmet for feiringen av Namsos bys 175 års-jubileum.

Om forestillingen:

Forestillingen utforsker perspektiv, avstand og nærhet, og inviterer publikum på en audiovisuell opplevelse rundt på byfjellet. Her får vi et sanselig møte mellom stedets omgivelser og egenskaper, og mellom utøvere og publikum. Publikum blir guidet via trådløse hodetelefoner, og får gjennom lydbildet og enkel interaktivitet med utøverne, muligheten til å oppleve dans og bevegelse, natur og by, både på nært hold, og på avstand.

Kom å opplev Klompen og Namsos by på en ny måte!

Forestillingen henvender seg til en bred målgruppe, fra tidlig ungdom til godt voksen og har en nedre aldersgrense på 10 år.

Medvirkende:  Koreograf og utøvende dansere: Ingeborg Bjerke Styve og Line Kanaris  Komponist og musiker: Morten Berger Stai  Lyddesigner og teknikker: Jonas Nikolai Moe Magerøy  Foto: Ingeborg Bjerke Styve  Produsert av: KOLLEKTIVNI  Prosjektet er e

Medvirkende:

Koreograf og utøvende dansere: Ingeborg Bjerke Styve og Line Kanaris

Komponist og musiker: Morten Berger Stai

Lyddesigner og tekniker: Jonas Nikolai Moe Magerøy

Foto: Ingeborg Bjerke Styve

Produsert av: KOLLEKTIVNI

Prosjektet er et samarbeidsprosjekt med Olav Duun videregående skole og Namsos Kommune. Dans i Trøndelag er co-produsent.

Prosjektet er støttet av: Kulturrådet, Trøndelag Fylkeskommune, Sparebank 1 SMN, Dans i Trøndelag og Namsos Kommune.

KOLLEKTIVNI er et dansekunstkollektiv og skapende nettverk, bestående av 9 dansekunstnere. Med forankring i samtidsdans, ønsker kollektivet å skape en plattform for deling, produsering, utforskning og interdisiplinært samarbeid innad i kollektivet og med andre kunstnere og kunstarter.