Proda Workshop

Helgeworkshop i improvisasjon med Karen Høybakk Mikalsen og Erikk McKenzie.

Lørdag 16. mars 2019 kl. 10:00–14:00

Inderøy vgs: Sal A
10.00-11.30: Improvisasjon
11.30-12.30: Felles lunch (ta med matpakke, vi har kaffe)
12.30-14.00: Improvisasjon

Om klassene
Gjennom å vekke sanser og instinkter, både solo, med partner og i gruppe, vil vi undersøke kroppens og fantasiens bevegelsesmuligheter. Med utgangspunkt i improvisasjon, komposisjon og Ensemble Thinking samler vi verktøy for å komponere sammen og for hverandre. Klassene akkompagneres med live musikk av Erikk McKenzie.

Om Karen
Karen Høybakk Mikalsen arbeider som dansekunstner, koreograf og pedagog og er utdannet ved Skolen for samtidsdans, Dansehøgskolan i Stockholm (DOCH), utveksling ved SEAD i Østerrike og etterutdanning ved bl.a Movement Research i New York. Hun har fordypet seg i improvisasjon, komposisjon, kontaktimpro og spesielt i Ensemble Thinking - en «toolbox» for scenisk gruppeimprovisasjon og kompositorisk bevissthet, utviklet av Nina Martin/Lower Left (USA). Hun deltar i ulike samarbeidsprosjekter i inn-og utland, skaper egne prosjekter og har satt i gang flere delingsarenaer, som Mind the Gap, Praxis Oslo og Praxisfestivalen. 

Om Erikk
Erikk McKenzie studerte skapende og utøvende dans ved Høyskolen i Stavanger og School for New Dance Development i Amsterdam, og har medvirket som koreograf og utøver i en rekke forestillinger samt i improvisasjonskontekst, samtidig som han har spilt konserter og komponert musikk for scenekunst. Nettside: www.erikkmckenzie.com

Proda
Proda er et gratis treningstilbud for profesjonelle dansere som er medlem av Proda. For mer informasjon og søknad om adgang se: www.proda.no

PRODASnopp Designbyrå