Proda: Dancehall med Ida Skaret Fjøseide

I forbindelse med vår feiring av Dansens dager arrangerer vi Prodaworkshop i Dancehall på Huldance studio i kjelleren på Verdal hotell.

Tid: 28.april
Kl: 13.30-15.30
Sted: Huldance studio i kjelleren på Verdal hotell


Ida Skaret Fjøseide jobber til daglig på Raw dance studio i Trondheim, der hun underviser i dancehall. Ida har over 20 års erfaring som danselærer, har undervist i både inn- og utland og var tidligere del av Team Nika Norge. Hun ble bitt av dancehall-basillen på en av sine reiser, ble forelsket i stilen og er det enda. på hennes klasser vil du lære om kulturen, bli kjent med stilen, lære grunnsteg og teknikker, samt koreografi. Du vil føle på smooth flow, musikalitet og god stemning.

Dancehall kommer fra Jamaica. Måten du beveger deg på blir en dynamisk blanding der uttrykket kan vare smooth og sensuelt, men like ofte intensivt og røft. Her får du danse til de hotteste beatsene fra Kingston!

PRODAAnna Nordanstedt