PRODA: Samtidsdans med Marianne Kjærsund

Som en del av Kortreist Dansefestival arrangerer vi PRODA klasse med Marianne Kjærsund. Vi er så heldige å ha Marianne på festivalen med forestillingen Kladeisen der hun jobber sammen med Terje Tjøme Mossige.

Proda er et gratis treningstilbud for profesjonelle dansere som er medlem av Proda.
For mer informasjon og søknad om adgang se:
www.proda.no

Foto Erika Hebbert

Foto Erika Hebbert

Onsdag 26 juni
Sted: Minihallen, Akset
Tid: 11.00-12.30

Marianne vil gi en klasse med fokus på å sette kroppen i frimodus, der spenninger og ambisjoner må gi plass til en løs og ledig dans som etterhvert kan få øke i kraft og energi. Med lytting innover, ledede improvisasjoner og enkle partneroppgaver får du tid til å bevege deg gjennom alle ledd, muskler og bindevev på en måte som passer deg selv. Utfordringen vil ligge i å samtidig være oppmerksom på egen musikalitet og raskt veksle mellom kontroll og ikke-kontroll. 

PRODAAnna Nordanstedt