Forandre

Foto: Ida Rønningen

 

En vakker, suggererende og stemningsfull danseforestilling. Vi gleder oss enormt til å presentere Matias Rønningens første helaftens forestilling her i Trøndelag. Matias utforsker i forestillingen temaet forandring og hva er det som gjør forandring så ubehagelig. 

Forandring er noe vi kontinuerlig møter i livene våre. Små forandringer som å endre vaner er nok til at noe i oss prøver å vri seg unna. Det er en motstand i oss, en motstand til den foranderlige verden.  

Med seg på laget har Matias et solid og profesjonelt team i danserne Else Margrete Sveinsson, Janos Frydenlund og komponist Bjarne Kvinnsland. Bjarne Kvinnsland har spesialisert seg på å komponere for moderne dans. Han har bland annet komponert musikken til "Sne" av koreografen Odd Johan Fritzøe og samarbeidet i flere prosjekter med Dansdesign bland annet i ved Skånes dansteater.

Matias Rønningen har som dansere arbeidet med flere av Norges mest profilerte koreografer, sist i Ingun Bjørnsgaards verk Praembulum på Dansens hus. 

Medvirkende: 

Koreografi:
Matias Rønningen 

Dansere:
Matias Rønningen
Else Margrete Sveinsson
Janos Andreas Frydenlund

Komponist:
Bjarne Kvinnsland

Kostyme og scenografi:
Linda Knoph i samarbeid med Matias Rønningen

Lysdesign/teknikk:
Svein Inge Nergaard

PR-materiale:
Therese B Kirkesæter

Produsent:
Dans i Nord-Trøndelag

Støttet av:
Norsk kulturråd, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere og Namsos kommune/Namsos kulturhus.

Snopp Designbyrå