Innebyggere – et byggesett

Foto: Anna C Nordanstedt

 

«Innbyggerne - et byggesett» av Odd Johan Fritzøe hadde premiere på Ultimafestivalen i 2002 og har siden vært danset 256 ganger på festivaler, kulturhus og i den kulturelle skolesekken. Forestillingen er produsert og koreografert av Odd Johan Fritzøe med rim og regler skrevet av Cecilie Løveid. Billedkunstner Karl Hansen er scenograf i en innovativ scenografi bestående av ti byggeklosser med batteridrevne stereoavspilling- utviklet i samarbeid med NOTAM og inneholder musikk av Maja Ratkje og Hild Tafjord. Ole A. Hansen og Olav A. Gravseth var utøvende kunstnere ved premieren i Inderøy – Nord-Trøndelag 10.03.16 med Dans i Nord-Trøndelag som produsent.

Forestillingen er vist 6 ganger i Nord-Trøndelag. Gjenopptakelsen ble støttet av Spenn.no og Fond for utøvende kunstnere.

Snopp Designbyrå