We are still. In love

Foto: Chrisander Bruun

 

«We are still. In love» er et samarbeid mellom koreograf og danser Kenneth Bruun Carlson, danser Live Strugstad og komponist og musiker Stian Westerhus. Prosjektet er produsert av Dans i Nord-Trøndelag.

«We are still. In love» er for alle øyeblikkene vi tar livet av. Det er for alle de døde øyeblikkene som fortsatt lever gjennom opplevelsen, gjenfødte til nye øyeblikk. Skapt og presentert av oss, for deg, så vi kan gjøre det igjen. Sammen tar vi livet av et øyeblikk. Forestillingen er en  koreografisk installasjon der ekstase og kjærlighet er tema.

Kan vi gjennom fysiske metoder oppnå ekstase? Hvilken følelse gir det oss når ekstasen er over og hvordan reagerer vi fysisk på det. Post-ekstatisk-stress-syndrom?

”We are still. In love” er en koreopoetisk forestilling med Live Strugstad og Kenneth Bruun Carlson der ekstase, kjønn og skjønnhet er tema, metode og inspirasjonskilde. Gjennom somatiske metoder, fysiske øvelser, praktiker og uttrykk skal frykten få vike, ekstase oppnås og kjærlighet formidles.

Forestillingen We are still. In love hadde urpremiere 20.06.15 under Kortreist Dansefestival 2015 på Inderøy.

Medvirkende

Koreografi/danser:
Kenneth Bruun Carlson

Danser:
Live Strugstad

Komponist:
Stian Westerhus

Lysdesign/lysteknikk:
Svein Inge Neergård 

Produsent:
Dans i Nord-Trøndelag/Anna Hegdahl

Kenneth Bruun Carlson er fra Inderøy og startet sin dansetrening på Inderøy videregående skole. Har sin videre utdanning fra London Contemporary Dance School og University of the arts i Amsterdam. Har jobbet som danser i Skånes dansteater, Dansk danseteater, Cullbergballetten, K. Kvarnström Co & Helsinki Dance Company. Kenneth har i dag base i Stockholm og jobber frilans som koreograf og danser med ulike koreografer.

I juni 2015 har Kenneth premiere på sin første helaftens danseproduksjon som koreograf med stykket ”We are still. In love” hvor Dans i Nord-Trøndelag står som produsent.

Støttet av: Norsk kulturråd, Fond for lyd og bilde, Det Norske komponistfond, Fond for utøvende kunstnere, Inderøy Kommune, Produsenttjeneste/Dans i Nord-Trøndelag.

Snopp Designbyrå