AVLYST: PRODA Nord-Trøndelag: Floorwork med Karoline Ellingsen

Bli med på en samtidsdans klasse med masse floorwork med Karoline Ellingsen!


DENNE KLASSEN ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET SYKDOM. VI ARBEIDER PÅ Å FINNE EN NY DATO FOR Å AVHOLDE KLASSEN.

Dato: 01.Mars 2022
Tid: 11.00-12.30
Sted: Huldance, Jernbanegata 13, 7650 Verdal

Påmelding sendes til linekanaris@dansitrondelag.no
Påmeldingen er bindende.


Klassen begynner med et sett funksjonelle øvelser for å forberede kroppen på hva som kommer. Vi vil ha fokus på floorwork, der et gjennomgående tema vil være forflytning i ulike nivå med en konstant flow. Underveis utforskes flere aspekter fra gulv til stående og klassen vil holde et høyt tempo med innslag av akrobatiske elementer og små kombinasjoner.

Karoline Ellingsen har en BA i dans med PPU fra Universitetet i Stavanger, samt ett års forstudium i dans fra Spin Off i Oslo. Driver Kompani Morell, et scenekunstkompani med fokus på barn og unge, og er en del av Praxis Trondheim-teamet som tilbyr et rom for å utveksle praksiser mellom scenekunstnere og andre bevegelsesinteresserte. Hun har lang undervisningserfaring fra både barn/ungdom til profesjonelle og jobber fast for Kulturskolen i Trondheim samt frilans for bl.a. Kunsthøgskolen i Oslo. Aktuell som utøver for Cirka Teater og DKS turné med “Forelska!” av Kompani Morell.

Stiftelsen PRODA er et kostnadsfritt og landsdekkende tiltak for profesjonelle dansekunstnere uavhengig av organisasjonsmessig tilknytning. PRODA skal arrangere et daglig kompetansehevende fagtilbud, som bidrar til at dansekunstnere kan utøve og formidle dans av høy kvalitet.

For mer informasjon og søknad om adgang se: www.proda.no

PRODA, NyheterAnna Nordanstedt