PRODA - Marit Loe Bjørnstad


Praktisk - teoretisk dansepedagoogisk seminar

Seminaret tar utgangspunkt i pedagogenes kunnskap og erfaring og knytter dette til relevante didaktiske og pedagogiske prinsipper og teori. Gjennom praktiske øvelser og refleksjoner vil vi belyse den kollektive kunnskapen i seminargruppen. Målet er at deltakerne på slutten av dagen ser sin egen kunnskap i et nytt lys og i tillegg får med seg nye verktøy og perspektiver.


Som forberedelse bes deltakerne tenke på en konkret utfordring fra egen undersvisning de ønsker å diskutere samt en øvelse/lek fra eget repertoar de ønsker å dele med gruppen.



Marit Loe Bjørnstad arbeider som danser, koreograf og pedagog i Bergen. Som dansepedagog har hun hovedsaklig undervist i kulturskole og private danseskoler (jazzdans og klassisk ballett  i kjerneprogrammet samt samtidstidsdans og moderne teknikker i fordypningsprogrammet). Som lektor i pedagogikk har hun undervist i pedagogikk og didaktikk i lektor- og lærerutdanning. Som danser og koreograf arbeider hun i det frie scenekunstfeltet med soloverk, ensembleverk og tverrkunstneriske prosjekt. I 2023-2024 er hun aktuell med utvikling av utendørsverket Føniks og soloverket Force Force Force Power Power. I februar 2024 har hun premiere på bestillingsverket The Shadow under Bergen Internasjonale Litteraturfestival.   


Dato / tid:

29. november kl. 10-15

Sted:

Kulturskolen i Levanger, Kirkegata 11

7600 Levanger

Påmelding sendes til ken@dansitrondelag.no


Stiftelsen PRODA er et kostnadsfritt og landsdekkende tiltak for profesjonelle dansekunstnere uavhengig av organisasjonsmessig tilknytning. PRODA skal arrangere et daglig kompetansehevende fagtilbud, som bidrar til at dansekunstnere kan utøve og formidle dans av høy kvalitet. Klassen organiseres i samarbeid med PRODA - profesjonell dansetrening www.proda.no