Steffi Lund og Terje Tjøme Mossige kick-starter året i residens

Vi går inn i det nye året med fint besøk av dansekunstnerne Steffi Lund og Terje Tjøme Mossige som skal samarbeide om et nytt prosjekt. «Vi er Or» er manuset Steffi skrev våren 2022 da Dramatikkens hus hadde en ‘skeiv dramatikk’-utlysning/konkurranse i forbindelse med Skeivt kulturår. «Vi er Or» ble plukket ut som ett av tre vinnerbidrag og er en poetisk tekst hvor det er et ‘vi’ som snakker, (derav betegnelsen ‘polylog’), og temaet er hvor rikt og mangfoldig et (langt) menneskeliv er, men også hvor usynlig(gjort) dette kan være.

«Vi er Or» har gjort noen arbeidsvisninger allerede, blant annet under Oslo Pride i juni 2022. I 2023 skal prosjektet utvikles til en hel forestilling. Teksten som er kjernen i stykket formidles av Terje Tjøme Mossige gjennom stemme og dans.  Musiker Tov Ramstad komponerer og spiller musikken, med skuespiller Kjersti Fjeldstad og Steffi Lund som ‘kor’.

Under residensen skal Steffi og Terje eksperimentere med bevegelse, tekst, stemme, sang og koring, og legge en grunnmur for videre arbeid.

Vi gleder oss til å ta de imot og følge prosessen!

 

IN AIR, NyheterLive Strugstad